Met onze specialiteiten kun je thuis lekker genieten

Assortiment

KAAS

Met het kaasassortiment van De Kaaswinkel haalt u gegarandeerd het beste en het lekkerste in huis. Als fijnproever bent u bij De Kaaswinkel aan het juiste adres voor de lekkerste kaassoorten en specialiteiten uit Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, België, Italië, Griekenland en Engeland. Dus wat u ook wilt eten en welke kookinspiratie u ook heeft, bij ons vindt u de kaassoort die daarbij past. 

Lekker, uw favoriete Hollandse kaas meenemen op vakantie. Dat kan! Laat het door ons gratis vacumeren en u kunt ook tijdens uw vakantie genieten van de kwaliteit van de Kaaswinkel.

DELICATESSEN

Onze delicatessen: variatie om van te genieten… Tijdens de maaltijd, tussendoor of bij de borrel.

Heerlijke delicatessen om bijvoorbeeld uw maaltijd compleet te maken, om uw salade bijzonder te maken, maar ook de lekkerste producten voor bij de borrel, tijdens een feestje of voor tussendoor omdat u daar gewoon zin in heeft. Bijvoorbeeld olijven, tapas, vleeswaren, olijfolie, tapenades, salades, luxe confitures enz. In de verschillende seizoenen van het jaar bieden wij tevens zeer regelmatig nieuwe specialiteiten aan.

Ontdek zelf bij De Kaaswinkel de uitgebreide keuze delicatessen en foodspecialiteiten.

NOTEN & MIXEN

Ons assortiment noten, zuidvruchten en mixen bevat een ruime keuze, is lekker vers gebrand en gezond. Noten zitten boordevol belangrijke voedingsstoffen en vormen een rijke bron van vitamines.

De Kaaswinkel biedt u een ruime keuze uit heel veel lekkers. Vers gebrande noten en notenmixen, een rijk assortiment zuidvruchten zoals abrikozen, pruimen, dadels, vijgen en de lekkerste Japanse mixen. Volop keuze dus voor de liefhebber van goede kwaliteit.

WIJNEN

De huisselectie wijnen van De Kaaswinkel Gegarandeerde kwaliteit voor een fijne prijs.

Een goed glas wijn is genieten in optima forma. Tijdens de maaltijd, gezellig met vrienden, op een zomerse dag in de tuin of ’s avonds comfortabel op de bank. De huisselectie wijnen van De Kaaswinkel is met zorg samengesteld en bevat wijnen voor elk moment.

De wijnen van De Kaaswinkel komen van de beste internationale wijnhuizen. Gegarandeerde kwaliteitswijnen waar u maximaal van zult genieten. Ook bieden we een assortiment port aan.

TAPAS

Met ons assortiment is er voor ieder wat wils. Van de vertrouwde blokjes kaas tot aan de meest lekkere specialiteiten. Lekker compleet en lekker handig.

Samen met u stellen we de beste keuze voor u samen voor uw borrelplank. Denk hierbij aan tapas, tapenade, vleeswaren, Hollandse en buitenlandse kazen en noten, en diverse worsten.

CADEAUPAKKETTEN

De cadeaupakketten van De Kaaswinkel zijn leuk om te geven en lekker om te krijgen. Wij kunnen een cadeaupakket voor u samenstellen in elk gewenste prijsklasse. Daarmee bieden wij altijd een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Voor een verjaardag, voor vaderdag, moederdag of in plaats van een bloemetje wanneer u op visite gaat.

Daarnaast zijn onze cadeaupakketten ook zeer geschikt als relatiepakket of kerstpakket. Onze pakketten zijn samengesteld uit de lekkerste producten en specialiteiten.

Een cadeaupakket van De Kaaswinkel, leuk om te geven en lekker om te krijgen !